Haveservice i Bjerringbro og Viborg

Haveservice med grønne fingre

Få professionel hjælp til vedligeholdelse af din have. Jeg er det rette valg af havemand i Bjerringbro, Viborg og omegn.  Med mine grønne fingre kan jeg hjælpe dig med at få din have til at se indbydende og velplejet ud. På den måde kan du få mest mulig glæde af den. Lees Multiservice tilbyder pasning og pleje af haver i alle størrelser. Jeg kan være behjælpelig med alle aspekter her og kan bl.a. stå for rensning af bede, græsslåning og beskæring af buske. Regelmæssig pleje og vedligeholdelse af haven kan være et større og mere omfattende arbejde, der er tidskrævende og derfor kan virke uoverskueligt.

Professionel service

I arbejdet med havepleje lægger jeg vægt på at yde en professionel service til dig som kunde ved at udføre det aftalte stykke arbejde til tiden. Det er vigtigt for mig, at vi sammen får afdækket omfanget af hyppigheden samt tidspunktet for haveplejen. På den måde finder vi sammen den løsning, der passer bedst til dig og din have, så du bliver tilfreds med resultatet. Vil du gerne have en pakkeløsning? Læs mere om min service i forbindelse med multiservice.

Kontakt din lokale havemand i dag

Har du spørgsmål, vil du høre mere om mine ydelser, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit projekt? Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 51 66 00 88, sende en mail leesmultiservice@gmail.com eller udfylde min kontaktformular. Jeg glæder mig til at høre fra dig.