Haveservice i Bjerringbro og omegn

Haveservice med grønne fingre

Har du brug for professionel hjælp til vedligeholdelse af din have? Hos Lees Multiservice tilbyder jeg professionel haveservice i Bjerringbro, Viborg og omegn. Med mine grønne fingre kan jeg hjælpe dig med at få din have til at se indbydende og velplejet ud. På den måde kan du få mest mulig glæde af den. Lees Multiservice tilbyder pasning og pleje af haver i alle størrelser. Jeg kan være behjælpelig med alle aspekter her og kan bl.a. stå for rensning af bede, græsslåning og beskæring af buske. Regelmæssig pleje og vedligeholdelse af haven kan være et større og mere omfattende arbejde, der er tidskrævende og derfor kan virke uoverskueligt.

Professionel haveservice

I arbejdet med havepleje lægger jeg vægt på at yde en professionel haveservice til dig som kunde ved at udføre det aftalte stykke arbejde til tiden. Det er vigtigt for mig, at vi sammen får afdækket omfanget af hyppigheden samt tidspunktet for haveplejen. På den måde finder vi sammen den løsning, der passer bedst til dig og din have, så du bliver tilfreds med resultatet. Vil du gerne have en pakkeløsning? Læs mere om min service i forbindelse med multiservice.

Kontakt mig og kom nærmere på din drømme have

Kunne du tænke dig at høre nærmere på hvad jeg kan gøre for dig og din have? Så tøv ikke med at kontakte Lees Multiservice. Du kan kontakte mig ved at ringe ind på 51 66 00 88 eller ved at skrive en mail til leesmultiservice@gmail.com. Du kan også udfyldevores kontaktformular her. Jeg bestræber mig på at besvar din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt din lokale havemand i dag

Har du spørgsmål, vil du høre mere om mine ydelser, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit projekt? Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 51 66 00 88, sende en mail leesmultiservice@gmail.com eller udfylde min kontaktformular. Jeg glæder mig til at høre fra dig.