Professionel snerydning i Bjerringbro

Vil du gerne færdes sikkert om vinteren? Hos Lees multiservice tilbyder jeg snerydning i Bjerringbro, så mine kunder og dem der færdes på kundens arealer, kan færdes sikkers om vinteren. Jeg tilbyder min service både for private og erhverv.

Snedrydning, saltning og spredning af sand

Jeg sørger for at der bliver ryddet sne, saltet eller spredt sand alt efter hvad kunden ønsker. Jeg kører tidligt, således at der er ryddet inden kl 07:00 om morgenen, dog tilbyder jeg også hvis der kommer meget sne kan jeg også komme i løbet af dagen, alt efter jeres ønske!

Kontakt mig

Hvis du sørger en der kan fjerne sneen for dig, så er du kommet til det rette sted. Lees Multiservice tilbyder snerydning i Bjerringbro og omegn. Du kan kontakte mig ved at ringe ind 51 66 00 88 til eller ved at skrive en mail til leesmultiservice@gmail.com. Du kan også kontakte mig ved at udfylde kontakformularen her.

Få et uforpligtende tilbud på snerydning i dag

Er du interesseret i at høre mere om snedrydning både hvordan og hvornår? Så tøv ikke med at kontakte mig – jeg kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud. Du har mulighed for at kontakte mig ved at ringe på telefon 51 66 00 88, sende en mail til leesmultiservice@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig.