Havemand i Viborg, Bjerringbro og omegn

Havemand med skræddersyet løsninger til din have

Har du svært ved at få tid til at holde din have pæn, eller har du simpelthen ikke overskuddet til det og på baggrund af det, leder efter en havemand i Viborg, Bjerringbro eller omegn? Så hyr Lees Multiservice til opgaven i Viborg eller omegn. Du har mulighed for at købe en komplet pakkeløsning med multiservice, hvilket i praksis betyder, at din have passes i det omfang, den kræver. Haven bliver vedligeholdt i sæsonen, indtil den er slut, så du kan bruge tiden på andre, vigtige ting. Prisen på pakkeløsningen afhænger af omfanget og hyppigheden af havearbejdet. Dermed fastsættes prisen ud fra, hvad der skal laves, og hvor krævende det er.

Overlad haveplejen til mig

Ved at vælge en fast pakkeløsning til havepleje er du sikker på, at haven altid ser pæn og velplejet ud. Du skal dermed ikke spekulere på, eksempelvis hvornår græsset skal slås igen, eller at du nu skal bruge en stor del af weekenden på at få klippet hækken og fjerne ukrudt. Jeg klarer det for dig!

Kontakt din lokale havemand

Har du brug for en havemand i Viborg, Bjerringbro eller i en nærliggende by? Lees Multiservice har mange års erfaring med havearbejde og vi prioritere din tilfredshed frem for alt. Vi gør vores bedste for, at din have for et æstitisk udtryk, der lever op til din vision. Du kan kontakte os ved at ringe ind 51 66 00 88 til eller ved at skrive en mail til leesmultiservice@gmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi besvar din henvendelse hurtigst muligt.

Få mere information om min multiservice til din have

Er du interesseret i at høre mere, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 51 66 00 88, sende en mail til leesmultiservice@gmail.com eller udfylde min kontaktformular. Jeg har base i Bjerringbro nær Viborg.