Firmaprofil

Passion for havearbejde

Bag Lees Multiservice står Brian på 33 år, der har valgt at blive selvstændig indenfor det, han kan lide: Nemlig havepleje- og vedligeholdelse. Brian har altid haft en passion for havepleje, og med etableringen af Lees Multiservice har han mulighed for at beskæftige sig med sit store interesseområde. Samtidig får han mulighed for at hjælpe dig med at få styr på din have. Du kan dermed få mest mulig glæde af den og bruge mindst mulig tid på at passe den.

Glade og tilfredse kunder

I arbejdet med vedligeholdelsen af haver lægger Brian især vægt på glade og tilfredse kunder. Det er vigtigt for ham, at det arbejde, der udføres, lever op til dine forventninger og forestillinger. Ydermere er det vigtigt for ham, at du som kunde kan regne med de aftaler, der laves, og at deadlines overholdes. Dermed opbygges et tillidsforhold, som danner grundlag for et godt samarbejde og gode kunderelationer, som forhåbentlig varer ved i mange år. Dette gør, at du føler dig taget godt hånd om, og at din have er i fokus.

Hør mere om hvordan jeg kan hjælpe

Skulle du være blevet nysgerrig på hvad jeg lige præcis kan hjælpe dig med. Så tøv ikke med at kontakte mig på tlf. 51 66 00 88 eller på mail leesmultiservice@gmail.com.